Open Access Week

October 24 - 30, 2022 | Everywhere

El futur de la investigació: evaluant l'impacte de Plan S

Plan S aspira a assegurar que l'accés obert a les publicacions científiques sigui una realitat. Tanmateix, quines implicacions té per al futur de la investigació científica? L'estratègia plantejada per Plan S, així com el seu impacte als centres d’investigació, les academies i els investigadors joves, serà el tema d’una conferència que es celebrarà el 6 de Novembre a Leuven (Bèlgica).

 

Academia Europaea Cardiff HubKU Leuven LibrariesYoung Academy of Europe and Cardiff University tenen el plaer d’estendre aquesta invitació a la conferència “The future of research: assessing the impact of Plan S”, que es portarà a terme en llengua anglesa i és gratuïta.

Els nostres oradors, incloent el nou Open Access Champion de cOAlition S Prof Johan Rooryck, compartiran la seva visió sobre els beneficis, reptes i possibles conseqüències de la implementació de Plan S.

Cliqueu aquí.per tal d’accedir al programa, informació pràctica i inscripció.

Cliqueu aquí per tal de llegir la nostra entrevista al Prof Rooryck i saber més sobre les seves prioritats per a Plan S.

Views: 234

Comment

You need to be a member of Open Access Week to add comments!

Join Open Access Week

Organized by:

in partnership with our
Advisory Committee

Twitter Feed

All content subject to a Creative Commons Attribution 4.0 License unless specified differently by poster.   Created by Nick Shockey.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service